Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Geçmişini iyi bilen, bugününü çağdaşlarına göre üst seviyede yaşayan, geleceğe yön verebilen, sorunların parçası değil, çözümlerin halkası olarak, bireysellikten çıkıp birlikteliğe ulaşan, modern düşünce yapısına sahip bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçlarına uygun olarak okul çağındaki bireylere gelişim özelliklerine uygun olan nitelikli bir eğitim-öğretim verilerek toplumun değerlerini benimseyen, çevreye duyarlı, demokratik, araştırmacı ve sağlıklı düşünen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:55-14.35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 416 431 2060

WEB - https://cumhuriyetilkokulu02.meb.k12.tr

Adres - Keleşan Mah.Gerger /Adıyaman

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim verilmektedir. 08:40-14:50

Yerleşim Yeri - Gerger/Adıyaman

Adres - Keleşan Mah.Gerger /Adıyaman

Ulaşım Hergün KAhta ve Adıyaman a minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.Sabah 07:00 den Akşam 17:00 kadar saat başı minibüs seferleri Kahta ya yapılmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde Bulunmaktadır.Kahta ilçesine 70 km,Adıyaman a 100 km Uzaklıktadır.